Cursuri engleza pentru copii

Cursurile noastre de limba engleză pentru copii preşcolari şi şcolari în clasele 0 şi 1 sunt distractive şi interactive, punând accent pe dezvoltarea exprimării verbale şi înţelegerea mesajului audiat, adică pe comunicare în contexte cât mai variate şi inedite. Începând cu clasa a II-a copiii sunt pregătiţi să îndeplinească şi sarcini de lucru mai complexe: scris, citit, exerciţii de gramatică şi vocabular adaptate vârstei şi introduse jucăuş (uneori chiar noţiuni de gramatică sunt prezentate că elemente de vocabular), înţelegerea mesajului unei poveşti, interpretarea de roluri într-o conversaţie ghidată, scurte redactări după model etc.
Datorită faptului că toate cursurile noastre de limba engleză pentru copii se desfăşoară în grupe mici, profesorul poate acorda suficientă atenţie dezvoltării fiecărui copil, dar poate folosi şi dinamica grupului mic pentru a sustine ore antrenante în care comunicarea să se facă într-un mod eficient atât între copii, cât şi între profesor şi copii.

Încurajând copiii să discute, să se joace și să interacționeze unii cu alții într-un mod natural și plăcut, îi ajutăm să își exerseze abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere, fără a le crea impresia că li se predă ceva.

Pentru copii recomandam urmatoarele cursuri de engleza:

Cambridge YLE

Aceste cursuri sunt structurate astfel: Starters, Movers, Flyers 

Care sunt beneficiile examenului Cambridge YLE?

Certificatul Cambridge YL Movers poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenta lingvistica la admiterea in clasa a V-a cu program intensiv.

Cum este organizat cursul Cambridge YLE?

Structura cursului: 2 sedinte de 90 de minute /saptamana

Cambridge KET – pentru elevii de gimnaziu (clasele V-VIII)

Care sunt beneficiile examenului Cambridge KET?

Certificatul Cambridge KET echivaleaza proba de limba engleza pentru admiterea in invatamantul liceal de stat si professional cu program bilingv  si intensive.

Certifica nivelul de competenta lingvistica A2 al Cadrului Comun European pentru limbi straine al Consiliului Europei.

Cum este organizat cursul Cambridge KET?

Structura cursului: doua sedinte de 90 de minute/saptamana

INSCRIE-TE LA CURS!

Lasa-ne datele tale si te vom contacta!