Engleza pentru Companii

Cursurile sunt strucurate in functie de cerintele clientului. Pot include atat engleza generala cat si limbaj specializat: afaceri, juridic, economic, commercial etc.

Accentul este pus pe conversatie, pe role play, pe invatarea termenilor tehnici si pe imbunatatirea pronuntiei in limba engleza care, au fost doar cateva din principalele cerinte ale clientilor nostri de pana acum – cerinte concretizate in cursuri realizate cu profesionalism si rezultate excelente.

Livram raportari periodice cu privire la prezenta si progresul fiecarui cursant.

Ne angajăm să oferim participanţilor la curs instrumente esenţiale în comunicarea de succes în mediul business global, competenţe dezvoltate de comunicare scrisă şi orală în limba engleză.

Cursurile de limba engleză sunt adaptate în funcţie de profilul companiei şi al cursantului, asigurându-ne că participanţii îşi îndeplinesc obiectivele jobului, asimilează terminologia specifică domeniului lor de activitate şi capătă încredere în comunicarea de zi cu zi.

Oferim Program flexibil  – dimineata, seara, weekend.

Formatul cursului – cursuri individuale sau cursuri de grup.

Niveluri – orice nivel, de la incepator la avansat.

Solutiile de training oferite sunt personalizate si includ manuale, soft-uri, CD-uri si alte materiale specializate.

Cursurile de limba engleză pentru companii vor acoperi următoarele probleme:

  • practică orală şi interactivă pentru a încuraja exprimarea ideilor şi a opiniilor și pentru a însuşi noul vocabular (atât general cât și cel specific, în funcție de cursul ales);
  • jocuri de rol care simulează scenarii incluzând prezentări, negocieri, întâlniri de afaceri, conversaţii telefonice;
  • introducerea şi/sau revizuirea problemelor de gramatică care necesită o nevoie într-adevăr specială;
  • dezvoltarea vocabularului folosit în situaţii curente, actuale;
  • înţelegerea oricărui document scris sau a unei prezentări orale care ţine de natura afacerii din care provin;

Cursurile de limba engleză pot fi axate pe limbaj general dar și pe limbaj business. În timp ce scopul cursurilor de limba engleză, limbaj general este de a introduce cursantul în limba engleză sau de a-i îmbunătăţi fluenţa şi capacitatea de a vorbi, cursurile de limba engleză de afaceri se adresează persoanelor cu un nivel cel puțin mediu de limba engleză care doresc să își îmbunătățească abilitățile de a comunica în mediul de lucru.

INSCRIE-TE LA CURS!

Lasa-ne datele tale si te vom contacta!