banner-image

Învățarea unei limbi străine este, dincolo de o provocare personală, o oportunitate excelentă de dezvoltare personală și profesională.

Specialiștii din domeniul recrutării și selecției de personal consideră că limba engleză (printre cele mai răspândite în CV-urile candidaților) este foarte utilă, fiind una dintre cele mai vorbite limbi la nivel mondial.

Cine stapaneste o limba straina este angajat mai rapid si mai convenabil intr-un job nou, se documenteaza mai complet si mai corect in toate problemele profesionale, isi largeste mult cercul de relatii si de legaturi profesionale si patrunde mai adanc in societatea acelor oamnei, care asteapta sa-i prezinte ofertele sau cererile lor, dupa caz.

Pe piața muncii, majoritatea comunică în engleză. Indiferent de domeniul de activitate sau de poziția ocupată.

Se dovedește utilă de la redactarea unui simplu e-mail sau de la a vorbi la telefon, până la susținerea unui discurs sau în negocieri.

Dacă nu o știi, există riscul ca altcineva, un vorbitor, să te depășească. Chiar dacă poate nu excelează la capitolul experiență.

Candidații care vorbesc una sau mai multe limbi străine, sunt la mai mare căutare decât cei care nu vorbesc limbi străine, deoarece sunt mai puțini pe piața forței de muncă.

Ca o consecință, un poliglot ca aduce o mai mare plusvaloare companiei și prin urmare, va fi îndreptățit să câștige mai mult.

Interviul pentru un job te pune în situația de a vorbi într-o limbă străină pe care nu o exersezi în fiecare zi.

Provocarea este și mai mare când ai în față un manager expat.

Cea mai bună strategie este să înțelegi de ce îți este teama să vorbești într-o limbă străină și să adopți o tactică simplă, dar eficientă.

Arată încredere în tine, chiar dacă greșești pronunțarea unor cuvinte, zâmbește și ai entuziasm în tonul vocii.

Pentru a prinde incredere in tine si a uita de anxietatea pentru vorbitul în public in limba engleza, poti apela la  profesionisti!

Profesorii scolii ACTIVE ENGLISH te asteapta cu diverse cursuri de limba engleza de la nivelul incepator pana la cel expert!